nieuwsnieuws.html
roosterrooster.html
contactcontact.html
 

Overzicht / 2

  1. BulletBedrijfstraining Albert Schweizer School in Haarlem, Docenten, Verplegend Personeel en Directie

  2. Doel: Chi Kung technieken die direct toepasbaar zijn tijdens het lesgeven. Staande Chi Kung technieken geschikt voor de docent om te ontspannen tijdens de les tijdens de werkzaamheden en op te laden op korte momenten tijdens de les. Eenvoudige Chi Kung oefeningen geschikt voor de leerlingen als oplader en onderbreking van de les als de concentratie wegzakt. Oefeningen voor de leerlingen die ontspannende werking hebben en het systeem van zelfgenezing aanzetten.

  1. BulletBedrijfstraining Jeugdzorg Kennemerland, medewerkers

  2. Doel: fysieke signalen efficient leren herkennen en daarop reageren. Overdragen welke technieken binnen de Chi Kung ter beschikking staan voor zelfbescherming en bij de individuele kracht te blijven en daarin te groeien. .

Overzicht / 1 >overzicht.html
  1. BulletTraining Da Vinci College, Middelbare School, te Leiden

  2. Doel: Workshop ter voorbereiding van de China Stage voor leerlingen van het Da Vinci college.
    Introductie Chi Kung technieken en algemene achtergronden Chinese omgangswijzen aan middelbare scholieren van het Da Vinci College.

  1. BulletTraining Sinologie Universiteit van Leiden, studenten

  2. Doel: Studenten Chinese Taal en Cultuur bekend maken met de Chi Kung theorie en praktijk als cultureel fenomeen van China waarin veel van de volksaard en geschiedenis van de filosofie en chinese geneeskunst vervat zit.

info_1.html