nieuwsnieuws.html
roosterrooster.html
contactcontact.html
 

Reacties

 1. BulletLidwien,
  Psycholoog

 2. Ik train Chi Kung omdat ik het een prettige combinatie van meditatie en bewegen vind, minder dogmatisch en doenerig dan t'ai chi. En totaler voor je lichaam dan stille zitmeditatie. Ik heb van Chi Kung geleerd dat je door concentratie en bewegingen je heel energiek kan gaan voelen! Ik ben bewuster van spanningen en kan hier veel beter mee omgaan. Ik pas Chi Kung ook toe in de omgang met mensen. Evelyn is een integere docente: enthousiast, voorzichtig en doorzettend. Ze houdt rekening met verschillende niveau's en ervaringen.

 1. Saskia,
  Ondernemer

 2. Ik ben in aanraking gekomen met
  Chi Kung na een revalidatie periode.
  Mijn fysiotherapeute vertelde mij over  Chi Kung en ik ben haar nog steeds dankbaar. Ik doe nu 3 jaar aan
  Chi Kung, 2 x per week en ik heb al 1,5 jaar geen fysio nodig gehad noch pijnstillers. Het heeft me weer vertrouwen in mijn lichaam gegeven en mijn lichaamshouding is verbeterd.
  De combinatie van spiertraining, meditatie, ontspanningsoefeningen en Evelyn maken van de lessen een feestje!

 3. Je voelt na een les de energie door je lichaam stromen! Het maakt  mijn  leven nog mooier!

 1. BulletDanielle,
  Loopbaancoach

 2. Ik train Chi Kung sinds 2 jaar. Ik ben blij dat ik het bestaan van Chi Kung ontdekt heb. Voor mij is het een aantrekkelijke en actieve manier om meditatief bezig te zijn. Als je de manier vindt om soepel te blijven en de juiste (lichaams)houding te vinden in situaties waarin je moet volhouden of presteren, heb je achteraf meer energie. Chi Kung levert mij op dat ik op zijn minst een paar dagen in een heerlijke flow zit. Chi Kung is voor mij een kadootje en een moment van rust en wijsheid voor mezelf in een druk bestaan.

meer reacties...reacties_2.html
info_1.html