nieuwsnieuws.html
roosterrooster.html
contactcontact.html
 

Reacties

 1. BulletRineke,
  Journalist

 2. Jarenlang gaf ik meer energie weg dan ik opbouwde. Daar word je heel moe van. Chi kung leerde mij in de praktijk van alledag, zonder zweverigheid, te 'tanken' en te ontspannen. Ik train nu drie jaar, en ontdek telkens nieuwe aspecten. Chi kung raakt meer en meer ingeslepen in mijn leven, een waardevolle ontdekking. Natuurlijk dragen de trainer en haar manier van werken aan het resultaat bij. Haar openheid in het lesgeven, met op de juiste momenten stilte en humor, maken de lessen tot een heel plezierige ervaring.

 1. BulletKaren,
  Manager

 2. Ik train al jaren en merk soms met trots dat ik dingen heb verworven. De training heeft me sterker gemaakt, ik heb spierkracht opgebouwd. Ook heb ik geleerd veel meer aandacht te besteden aan prettig bewegen, ontspannen te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat chi kung me ook gezond heeft gehouden. Ik heb ook kunnen stoppen met fysiotherapie omdat ik mijn schouder en rug veel minder vastzet en het daarbinnen in veel meer is gaan stromen.

 1. BulletJurgen,
  Architect

 2. Chi Kung ervaar ik als een welkom contrast met de hectiek van alledag. Het blijkt lastig in mijn huidige levensfase om voldoende rust en distantie te nemen. De combinatie van een wekelijkse les met het verder in de week zelf doen van oefeningen voelt als een effectieve onderhoudsinvestering voor je eigen lichaam en geest.

meer reacties...reacties.html
 1. BulletHanneke,
  Docente

 2. Na een les Chi Kung voel ik me meer ontspannen, soepeler en heb ik meer energie. Mijn energie gaat meer stromen en ik voel me lekkerder. Ik voel me dan zoals ik me eigenlijk altijd zou willen voelen. De docent geeft goede aanwijzingen en geeft op een prettige manier les.

info_1.html